Nu taggar vi inför Ingovåren!

Idag var det årsmöte för alla Ingos medlemmar. En ny styrelse fastställdes och vi fick lite information om hur ekonomin ser ut i dagsläget, om alla reparationer som har utförts och vilka vi har kvar. Nästa helg, 24-25 mars, står vi ungdomar på Maritimt i Västs monter på TUR-mässan. Mycket arbetskraft kommer att behövas ute på Ingo den lördagen också, så har du inget bättre för dig, åk gärna ut till Ingo i Lundbyhamnen och hjälp till med att mecka! =)

Vi ungdomar funderar också på att ha en arbetshelg inom en snar framtid. Förhoppningsvis kommer det att kunna bli av. Annars har vi den alltid lika roliga och lärorika påriggningen sista helgen i april, vilket följs upp av en Avrostningssegling (1-2/5) där vi övar upp oss på alla sort sitautioner för att vara i tip-top form då vi börjar segla igen. Helgen efteråt, 5-6 maj, seglar vi IBAWKU tillsammans med de andra skutorna. Måndagen och tisdagen 7-8 maj har vi som vanligt våra prova-på kvällar som är helt gratis. Vi kommer att ligga med Ingo ute på Lindholmen, på kajen vid Polhemsgymnasiet. Kom gärna med på våra turer, de är helt gratis och alltid lika roliga. Det kommer att bli en härlig vår! Glöm inte att anmäla dig i tid om du är intresserad av att vara med på någon av seglingarna.

Ha det bra!

/Sara

Ungdomssektionens Årsmöte

Hejsan!

Igår höll vi i Ungdomssektionen vårt Årsmöte i Verkstan. Det var verkligen kul att så många kunde komma!
Vi fastställde en ny styrelse för år 2012, gick igenom året som har gått, det nya året som väntar på oss, Ingos nya Trivselregler och lite övriga frågor.

Vi hjälpe också till med att lyfta kranbalkarna från Verkstan till Ingo, däremot vet jag inte om peket lyckades komma in i Verkstan, den är ju ganska tung... Nästa möte håller vi den 7/3, klockan 17.00 i Verkstan. Där vi bland annat kommer att diskutera Turmässan som vi ungdomar kommer att vara på den 24-25/3.

Efter varje möte skickar jag ut ett protokoll, om vad vi diskuterade och bestämde, till alla undomar i Ingos verksamhet. Om Du inte finns med på denna listan, men är intresserad av att veta vad mer om vad som pågår, så maila oss gärna på [email protected] och be om att få ta del av möten.

Kram på er!

/Sara
RSS 2.0