Kulturkalaset

Hello!!!

Snart är vi i slutet av juli och snart närmare sig Kulturkalaset som ju Ingo ska deltaga i! Ingo kommer ligga vi Göteborgs operan från 16-21 augusti där vi ska ha öppet skepp samt segla skärgårdsturer med massa turister! Och här behövs det folk :-)

Onsdagen den 17,e kommer vi att ha pirattema ombord med diverse aktiviteter riktat för barn och torsdagen den 18,e kommer vi att ha makrmé försäljning samt makramé verkstad (samma grej som vi gjorde på kulturnatta för året för er som var med).

De andra dagarna kommer det vara öppet skepp samt charterturer och även här behövs det folk! För er som inte bor i Göteborg går det självklart att bo ombord på Ingo.

Tanken är att ungdomssektionen står för arrangemanget ombord den 17,e och 18,e så alla idéer är varmt välkomna.:-) Den 16,e har vi slutplanerings möte ombord på Ingo kl 14.00 vid Göteborgsoperan.

Är ni intresserade av att vara med dessa dagarna (självklart behöver man inte vara med alla) så kan ni höra av er till mig via mail på: [email protected] eller på facebook. Mest folk behövs den 17,e och 18,e!

Vi synes, ha det gott/Karin

RSS 2.0