Björkö

Hej alla sjömän och kvinnor!

Det är dags att anmäla sig till årets Björkö-läger. Mysigt för alla som vill ha lite Ingo-stämning mitt i vintern! För er som inte varit med innan är lägret ute på Björkö i en stuga där vi kommer att ha vintermys, klassiska ingo-lekar, makramé och självklart den årliga tårtbakar-tävlingen!
Helgen pågår från den 29-30:e januari. Vi åker tillsammans från centralstationen i Göteborg klockan tio den 29:e. Det är bra om ni som kommer långväga med tåg eller liknande hör av sig innan så att vi vet när, vart och om vi ska möta upp. Är det någon som kommer dagen innan så ordnar vi det också!

Helgen kommer att kosta 300 kr och alla ungdomar är välkomna! I priset ingår stughyra, mat och tårta. Anmäler sig gör man per mail till [email protected]. Observera att det är .SE på slutet! Är du allergiker, skriv det i anmälan.
Har du andra frågor går det jättebra att höra av sig till mig (Annida), Amanda eller Klara Rosenberg.

God Jul så länge vänner. Kram Annida

Täcka båt och julmysa...

Det ser ut att bli en toppenlördag för Ingos del!

Karin Rosenberg kommer att vara på plats från 10 på förmiddagen för att täcka den sista delen av båten, men hon kommer nog få svårt att göra det själv. Vad sägs om att komma och hjälpa henne under dagen och sedan gå in och mysa, pyssla och ha det allmänt trevligt under eftermiddagen och kvällen??

Glöm inte varma vantar ;)
Vi ses!

Nu på lördag!!

Hej alla Ingo mysare!
Lördagen den 11 december är det dags för årets julmys igen. Det är i verkstan och ALLA är hjärtligt-juligt välkomna att mysa kvällen lång!
Det är som vanligt arbetsdag under förmidagen och framåt för den frivillige, och sen under eftermiddagen - kvällen blir det mys time. (för alla som vågar och vill. Det är absolut inget måste att vara i verkstan på förmiddagen för att få vara med på myset!!)
Vi tänkte lite tids ramar 16-20,då är det bara att komma förbi och socialisera sej med hela gänget. Förra året var vi ett stort gäng i alla åldrar som var där och hade mys och kul. Vi fixar fram lite glögg, pepparkakor, julmust, julegröt mm.
Tyvärr fins en liten självkostnad på 20kr för allt detta. Men det är värt det!
Vi ses någon gång under kvällen!
Juliga kramar, Manda.

Året julmys är snart!!

Tjo tjing alla glada!!
Nu har vi en lite renare veksta då vi i onsdags fick gjort en insats på den punkten och även målat/lackat lite olika !!
På lördag är det arbetsdag igen, och sen på eftermiddagen kvällen har vi julmys för hea vår underbara förening. Allt är inte riktigt klart om denna kväll så kommer litet inlägg, förhoppningsvis under morgondagen, om detta.
Förra året hade vi super mysigt och var en hel drös av alla åldrar. Vi knopade mackrameer och knaprade pepparkakor, skumtomtar, julgröt och glögg - MUMS!! Kom förbi en sväng och träffa gänget!
Men som dagt, håll ögon och öron öppna så kommer lite mer detaljer innom kort.
Snöiga kramar//Manda
RSS 2.0