Fortsättningskurs på Ingo

Hej jag heter Douglas Torén och det här är andra gången jag seglar med Ingo. Vi är just nu på väg till kungshamn där vi ska sova i natt tillsammans med hela 19 andra skutor. Så här långt har det varit en underbar segling med väldigt mycket sol och väldigt lite regn, det har varit bra vindar, god mat och en härlig stämning så här långt. På söndag går vi in i nordisk seglats då den andra etappen går av stapeln. Etappen startar i kungshamn och målet är i Hanstholm Danmark. Som vanligt när det är nordisk seglats pågår det en del bus med de andra båtarna b.l.a. har vi kastat vattenballonger på Gratitude och Gratia (mycket roligt) och i natt bytte några här på Ingo ut skutan Brittas döskalleflagga mot en Sia glass flagga, väldigt påhittigt enligt mig och mer bus ska det bli.

Det här var allt från mig just nu, på återseende/Douglas Torén.

Hallåeller!

Jag heter AnnIda och ikväll bloggar jag från salongen - barbordssoffan, med Gillis och Julius otroligt jättefräscha fötter i knät med datorn ovanpå.  Med oss sitter också ett gott gäng och av någon anledning skickas en flugsmälla runt och Björn sitter på hörnet och smusslar med en skitstor godispåse som han har i knät…….
Ikväll ligger Ingo i Gluppöbasängen tillsammans med ungefär 20 andra skutor, flera från göteborg/sverige men flera stycken från Norge och Danmark! Till middag har vi grillat på en strand alla besättningar tillsammans. Mycket mysigt! Annars är det la ganska chill här!? Vi bräcker och kvajlar, skotar och firar, beslår och bärgar. Jag måste säga att vi arbetar sjukt bra här om dagarna! Det har vart hur gungigt som helst, sjön har gått över däck både en och 48 gånger. Det var ett helt gäng som spydde, och några som förebyggande satt och knaprade knäckebröd.
God mat får vi och piksäcksmusik spelas glatt på morgonen.

Just det! Vi hittade en flaskpost idag när vi var ute och gick!!!!! Den var från en skola i Saeby som ville att vi skulle höra av oss. Det ska vi ju göra!

Hejdå alla oroliga/intresserade föräldrar, vi har det GÖTT ombord!

Gillis vill att alla addar honom på Facebook, Lunar och Bdb

Puss och god natt/kväll

RSS 2.0