Torsdag v48

Hej alla glada!
På torsdag är det dags för verksta igen och jag kommer och öppnar kring ett tiden! Sen är det bara att droppa in där efter.
Vi ses
// Kram Manda

Tack för helgen!

Hej alla!

När jag kom till båten i Lördags var hela båten täckt med 1 decimeter snö och Karin stog ensam och skottade allt vad hon hann. Då var det svårt att föreställa sig att vi någonsinn skulle få båten täckt.

Sedan kom ungdomarna och snöbollskriget... Men är man många (som inte bara kaster snö på varandra utan även endel över bord) så går det fort. Själv åkte jag iväg med Ella och Klara för att laga dagens lunch (ris och korvstroganoff) och när jag kom tillbaka ett par timmar senare var nästan hela tcäkställningen uppe. Efterlunch återstod bara några plankor i fören och så det kluriga med att få täckställningen lagom rundad i aktern.

Efter en hamburgare på roddföreningen var det en fantastisk bowling som väntade. Vem som vann vet jag inte, men det var iallafall inte jag, så mycket är säkert...

Sedan har jag bara hört att det blev sent innan allla låg och sov sött i sina sovsäckar i roddföreningens lokaler. Rycktet säger att godis, kortspel och musik även förekomm...

På söndagen fick vi sedan täckt nästan hela båten och nu återstår endast en liten del av fören.

Tack alla ni 20 som var där och gjorde ett fantastiskt jobb! (Och framförallt Ella som förberett med att ordna mat, boende och massa mer!)

Kram Fia

Arbetshelg

Nu börjar arbetshelgen närma sig och jag tänkte bara klargöra för de som sover över i Roddföreningen att man måste ta med sig något att sova på, t.ex. ett liggunderlag, något att sova i, t.ex. en sovsäck och något att vila huvudet mot, t.ex. en kudde eller en mysig sten. Det finns alltså inget där att sova på.

Lite fastare hålltider för Fredag kväll bör kom inom kort så se till att kolla in här då och då den närmsta tiden innan allting går av stapeln så du är uppdaterad med det senaste.


Hoppas vi ses
// Mathias

Torsdag

Hejsan!

Mathias öppnar till verkstan klockan 16. Fika och möte börjar vid 17-tiden...

Ses då!
Fia

Torsdagar och lördagar

Hej på er!

Nu är det äntligen bestämt vilka Torsdagar och Lördagar som ungdomssektionen organiserar arbetsdagar i vår verkstad. De dagar som gäller är:

Torsdag 11/11 Här har vi även ungdomsmöte
Lördag 13/11
Torsdag 18/11
20-21/11 Här har vi arbete och andra roliga grejer på gång hela helgen. Även boende är fixat för långväga gäster.
2/12 Torsdag
11/12 Lördag, Julavslutning!! Glögg och mys!
16/12 Torsdag

Mer exakta tider m.m. bestäms längre fram. Håll utkik här på bloggen för mer information. Här annonseras även eventuella ändringar.

Som sagt är det ungdomssektionen som arrangerar arbetet under dessa dagar, men vi ser gärna att så många som möjligt kommer och hjälper oss i verkstan. Ju fler desto roligare!!

Vi ses!
Ungdomssektionen genom
Fia Lindblom

Föreningen är me!

Nu har vi även en föreningsblogg som ligger på www.skonareningo.blogg.se , gå in och kolla där med kanske ? Den är länkad längre ned i de vänstra fältet på sidan. Här kommer ut info som rör hela föreningen :)

Kram Manda
RSS 2.0