En ingohelg vi vårsolen!

2/4-3/4 hade vi tänkt ha arbetshelg på Ingo där vi hade tänkt täcka av båten och börja förbereda henne inför sommarens seglingar. Ni som var med förra arbetshelgen vet hur trevligt vi hade och det ska vi försöka uppnå igen! Vi kommer att arbeta lördag från morgonen till kvällen och söndag fram till eftermiddagen då folk börjar bege sig hemåt. Vi ska också försöka klämma in något kul på lördag!

För er ungdomar som kommer långt ifrån så kommer ni att få sova på Rosenhill Seamencenter, där vi också kommer att få middag. Lunch kommer att serveras i verkstan lördag och söndag.

Har ni frågor eller inte hittar till verkstan, ring eller smsa mig, Julius på 0760970698 eller skriv via facebook.
 
Hoppas vi ses i helgen!

Viktig info om ungdomsseglingen, Nordisk seglats

Då det ännu är en tid kvar till sommaren är det inte helt fastställt hur vårt seglingsschema i detalj kommer att se ut. Deltagare får alltså gärna lov att anmäla sig till vår ungdomssegling redan nu, men från föreningens sida måste vi reservera oss för eventuella ändringar som kan komma att behöva göras i det befintliga seglingsschemat.

Vi hoppas att under seglingen, åtminstone till viss del kunna delta i arrangemangen kring Nordisk seglats. I vilken utsträckning är beroende av hur seglingens utformning slutligen blir. Seglingen kommer förmodligen att börja den 27 juni i Malmö och sluta mellan den 3 och 6 juli i Göteborg. Exakta tider och hamnar kommer att beslutas under våren och meddelas snarast möjligt. Oavsett vart vi seglar och vilka dagar kommer detta att bli en av Ingos fartfyllda underbara ungdomsseglingar väl värd att se fram emot!

RSS 2.0