Ändrat Datum!


Eftersom vi inte kollat att det var lov den veckan så verkar det som att 4/11 ett dåligt datum för möte... Vi tänkte istället flytta både möte och arbetstorsdag till den 11/11. Alltså en vecka senare.

Vore bra att veta hur många som kan komma då...

Kram Fia

INSTÄLLT!!

Idag, torsdag v.43, kör vi ingen verksta. Så alltså ingen verksta idag!!
Vet ej hur det är nästa vecka, mer än att jag själv inte är i Gbg.

Kram Manda

V.43

Vi kör veksta även denna vecka så kom och slut upp med oss! Jag öppnar kring halv 4-4 dnna vecka då vi bara är en eller två som är där tidigare. Kom igen nu, ju fler desto bättre. Jobb finns till alla och fika med ;)
Vi ses på TORSDAG !!
//Manda

Klart !

På tordag (i övermorgon) kör vi på som förra veckan. Jag är där och öppnar för oss kring 2 och sen är det bara att droppa in. Kaptenski ska fixa lista på arbete vi kan ta oss an och jag fixar fram lite mellanmål så vi orkar stå i och jobba :)
Hittar du inte så finns en beskrivning på hur du kan ta dej dit under flikaen "bra att veta" eller skicka mej ett mess (0766-500247)
Vi ses !!
// Kram Manda

Toppen Torsdag

Härligt att ni är så hungriga på jobb direkt! Vi var 6 stycken igår, trotts det sena utskicket. Och vi fick gjort allt de vi fått i uppgift att göra. Så nu är alla kuddar, madrasser och filtar uppe i verkstan på tork och sorterade till tvätt. Det gick effektivt och snabbt :)

Kanske kommer fler joina oss nästa vecka? För ju fler vi är, desto roligare kommer vi ha! ;) Detta är ju lite av vår samlingsplats under vintern så vi kan hålla kontakt, träffas och ha kul. Och samtidigt lär vi ju oss allt mer och mer om vår båt.

Har dock inga tider än men gissar på att vi kör på torsdag även då kring 2 och fram tills de att vi känner att det är dags att dra sej hemåt. Och där mellan är det bara att droppa in som man vill och kan :)

 Men som sagt, är inte 100% säker på dag och tid, men ska ta reda på det så snart jag kan och sen slänga ut det på bloggen !

Tack ni som var med i går, vi fick gjort massa och jag tyckte iaf vi hade mys vilket jag hoppas ni tyckte med :P

 

//Kram Manda

Torsdag ;

Halli hallå!
Då var det dehär med tider för torsdagen. Jag ska fixa mej en nyckel efter jag slutat så det tar en liten stund, men tror allt jag gott och väl skall vara i verkstan till tre tiden, och sen får folk droppa in som de vill. Tänkte att vi inte skulle bli allt för sena men vi holler väll på så länge det finns jobb och vi orkar göra det ;) Kanske te fram mot 7-8 tiden? Vi får se om det !

Vi ses! //Manda :)

Tillbaka till vår "ungdomsgård" ( verkstan )

Yoyo alla glada!
Nu har årets avriggnings helg avklarats och seglingssäsongen är officiellt över. Men snyfta inte, vi har en hel vinter i vår fina verkstad och även ombord på vår vackra båt eller på varv att tillbringa tillsammans.
Som det ser ut nu så är det torsdags eftermiddagar som står på tapeten, och vi kör igång direkt. Så jag undrar lite över om det finns några som vill ta en sväng ner till verkstan på torsdag? :)

Skulle ni kunna höra av er till mej via FB, mail eller mobil kanske så jag har lite koll på intresset denna veckan? Har dock inga tider att komma med än, förhoppningsvis vet jag det ikväll/imorgon förmiddag och slänger ut ett inlägg om dem så fort jag vet ! Men som sagt är det eftermiddagen som gäller (y)

(För er som är nya med detta med verkstan så är det bara att höra av er om ni behöver hjälp med att finna vägen. Annars ligger den ute i Lundby hamnen , hållplatsen Pumpgatan. Finns en bättre vägbeskrivning under fliken ”bra att veta”)

//Manda W ( [email protected] / 0766-500247 )

Verkstan

Vår förening har en verkstad som vi ungdomar brukar vara med i bla en dag i veckan då det bara är vi där. Detta är i år (2010-2011) på torsdags eftermiddagar.

Vår verkstad (som vi även ibland kallar vår ungdomsgård ;) ) ligger ute i Lundby hamnen, bredvid SVT-huset. För att ta sej dit an man ta buss 16 mot Eketrägatan, som går från bla Nordstan, Brunnsparken, Domkyrkan, Järntorget med fler, och hoppar av på hållplatsen Pumpgatan (första hållplats efter Nordstan) Kommer man ut ifrån Hisingen/Eriksberg så kan man ta 16 bussen i motsatta riktning, alltså 16 mot Högsbohöjd (då är det första hållplats efter Regnbågsvägen)

Rädd att tappa bort dej? Eller behöver du bara fråga något? Slå en signal eller skicka ett mail tilll tex;
Manda W, [email protected] / 0766-500247

Anmäl dig till avriggningsseglingen 9-10 oktober

 

Det är ett fantastiskt tillfälle att lära sig hur saker och ting hänger ihop.

 

Avgång från Klippan lördag den 9/10 klockan 10.00

Sedan blir det segling i Bohuslän med en övernattning, samt avriggning.

På söndagen beräknar vi att vara i Lundbyhamnen klockan 13.00, varefter vi bär iland segel, tågvirke och mycket annat.

 

Kom och var med. Vi behöver mycket arbetskraft den helgen.

 

Anmäl dig till Miyo på kontoret per mail eller telefon.

Även du som kommer ner till Lundbyhamnen på söndagen får gärna tala om det i förväg, så vi vet hur mycket mat vi ska handlas in.

 

Hälsningar

Otto Stryhn och Göran Ohlsson

 

 

 

RSS 2.0